Drakskeppet

Drakskeppet - Maj Bylock | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maj Bylock
DIMENSIONERA
12,2 MB
FILNAMN
Drakskeppet.pdf
ISBN
7213372810815

BESKRIVNING

Maj Bylocks fantasieggande berättelser från vikingatiden samlade i en volym!Petite blev kall av skräck. Det måste vara ett vikingaskepp som låg där borta bakom ön! Vikingarna anfaller nog borgen när det blir mörkt, tänkte hon. Jag måste springa hem och berätta.Petite, 10 år, blir bortrövad av vikingar och tvingas följa med till Norden. Där blir hon såld som träl, men vad händer sedan? Ska hon bli fri? Ska hon någonsin få träffa sin egen familj igen?Maj Bylock är en av våra flitigaste och mest lästa barn- och ungdomsboksförfattare, huvudsakligen av böcker med historisk anknytning. Förutom sin egen stora produktion har hon under många år återberättat en rad klassiker i serien Äventyrsklassiker.I samlingsvolymen ingår Drakskeppet, Det gyllne svärdet och Borgen i fjärran.

Hon utbildade sig till och arbetade som folkskollärare till 1961. De första böckerna hon skrev var läroböcker i historia och religion, då hon som lärare upplevt att det saknades bra böcker för barn i dessa ämnen. Maj Bylock föddes 1931 på Gotland.

34-36 Drakskeppet kapitel 7 "Näslös och det gyllene svärdet" s.… Drakskeppet. av Maj Bylock (Bok) Svenska, För barn och unga Första delen i en trilogi om den tioåriga franska flickan Petite, som blir bortrövad av vikingar och tvingas följa med till Norden.

RELATERADE BÖKOR