De utvalda : hemligheternas rike

De utvalda : hemligheternas rike - Kristin Cashore | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristin Cashore
DIMENSIONERA
10,99 MB
FILNAMN
De utvalda : hemligheternas rike.pdf
ISBN
1891300752236

BESKRIVNING

Stig in i en helt ny värld! Serien om De utvalda är en läsupplevelse utöver det vanliga!Bitterblue har alltid levt i skuggan av sin ondskefulle far, kung Leck. Han styrde som tyrann över sitt rike och bröt ner sitt folks vilja. När Bitterblue var tio år gammal mördades han, och Bitterblue blev drottning.Åtta år senare kämpar hon för att få kungariket på fötter. Den onde kungens påverkan lever kvar och Bitterblue känner sig fångad. Hon börjar smyga ut ur slottet för att få gå på gatorna i sin egen stad. Då möter hon två tjuvar som har nyckeln till sanningen om Lecks makt. Och en av dem, med en mycket ovanlig begåvning, blir väldigt speciell för Bitterblue …Otroligt stark och känsloladdad fantasy som griper tag direkt! Spänning, action, kärlek och karaktärer man inte vill släppa. Hemligheternas rike är tredje, fristående boken i serien De utvalda.

Originaltitel: Bitter Blue: Uppläsare: Hanna Sjögren: Stig in i en helt ny värld! Serien om De utvalda är en läsupplevelse utöver det vanliga! De utvalda : hemligheternas rike. av Kristin Cashore.

kung Leck. Han styr som tyrann över sitt rike, bryter ner sitt folk och ingen vet vad han egentligen gör med dem han för till sin kammare i ...

RELATERADE BÖKOR