De Klingande Cederträden

De Klingande Cederträden - Vladimir Megré | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vladimir Megré
DIMENSIONERA
12,97 MB
FILNAMN
De Klingande Cederträden.pdf
ISBN
2962170810882

BESKRIVNING

Anastasia är en nutida profet för västerlandet. Författaren Vladimir Megré har besökt henne långt ute på den Sibiriska tajgan och skrivit om hennes kunskap, idéer och den inspiration som hon vill föra ut till mänskligheten. Anastasia vill väcka upp våra själar, så att vi kan se vart vi är på väg och vad som är viktigt i våra liv, som kärlek, glädje och skapande aktivitet. Anastasias förmågor, som att se på avstånd, är inga onaturliga tillstånd utan tecken på att vi alla är förbundna med kosmos och att dessa förmågor finns latenta i människans skapande förmåga. Vi måste höja vårt medvetande för att förstå och se sammanhangen.Anastasia talar om en högre makt, förnuft, Intelligens, den goda och ljusa krafterna allt det som finns i människans inre värld.

Författaren Vladimir Megré har besökt henne långt ute på den Sibiriska tajgan och skrivit om hennes kunskap, idéer och den inspiration som hon vill föra ut till mänskligheten. Bok 2: De klingande Cederträden. Bok 3: Dimensionen av Kärlek.

Precis som hennes löfte har denna bok blivit en internationell bestseller och rört miljoners hjärtan samt i många länder givit upphov till skapande av ekobyar.Anastasia är en bok för framtiden. De... film-cirkel på temat Hållbar inre och yttre utveckling - "Om Anastasia och De klingande cederträden".

RELATERADE BÖKOR