Naturvetenskapens bärande idéer för förskollärare

Naturvetenskapens bärande idéer för förskollärare - Margareta Ekborg, Maria Rosberg, Mats Areskoug, Susanne Thulin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Margareta Ekborg, Maria Rosberg, Mats Areskoug, Susanne Thulin
DIMENSIONERA
11,28 MB
FILNAMN
Naturvetenskapens bärande idéer för förskollärare.pdf
ISBN
2976287387628

BESKRIVNING

Att arbeta med naturvetenskap i förskolan är ett utmanande, spännande och roligt uppdrag. Alla har vi väl förundrats över barns nyfikenhet och goda observationsförmåga när de möter naturvetenskapliga fenomen. Många förskollärare berättar också att det är tacksamt att arbeta med naturvetenskap. Ämnesområdet är stort och det kan vara svårt att som förskollärare få en överblick och veta vad man ska läsa in sig på för att få idéer till relevanta uppgifter att göra tillsammans med barnen. Den här boken handlar om de bärande idéerna i naturvetenskap och är tänkt att stödja förskolläraren i strävan att få grepp om det viktigaste innehållet. Ambitionen är att dra upp de stora linjerna snarare än att ge en heltäckande beskrivning. Exempel från vardagliga sammanhang används för att visa på bärkraften i dessa idéer. Den nya upplagan är reviderad i enlighet med förskolans nya läroplan (Lpfö 18).

Bokrecension: Naturvetenskapens bärande idéer för förskollärare. Fackbok Helena Lückner har läst en bok som kan vara en del i en, för många behövlig, kompetensutveckling.

Målområde 2.2 Utveckling och lärande - Naturvetenskap och teknik • Förskolan ska sträva efter att varje barn - utvecklar intresse och förståelse för. naturens olika kretslopp.

RELATERADE BÖKOR