Stepping Stone delkurs 3, elevbok, 4:e uppl

Stepping Stone delkurs 3, elevbok, 4:e uppl - Birgitta Dalin, Jeremy Hanson, Kerstin Tuthill | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Dalin, Jeremy Hanson, Kerstin Tuthill
DIMENSIONERA
7,49 MB
FILNAMN
Stepping Stone delkurs 3, elevbok, 4:e uppl.pdf
ISBN
1657840466882

BESKRIVNING

Stepping Stone är en populär serie basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning, nyanlända på grundskolan och gymnasiets introduktionsprogram. Serien är anpassad efter de fyra nationella delkurserna inom grundläggande vuxenutbildning och består av tre delar. Till varje del finns tryckt elevbok, lärarhandledning, elevwebb och lärarwebb. Denna upplaga av Stepping Stone delkurs 3, elevbok är en omarbetning av Stepping Stone 2. Den bygger på grunderna från Stepping Stone delkurs 1 och 2, samtidigt repeteras all grammatik från den första boken. Detta så att elever med vissa förkunskaper i engelska kan börja med denna bok för delkurs 3 utan att gå miste om grundläggande begrepp och regler. Läromedlet är en allt-i-ett-bok bestående av texter, övningar, ordlistor, självtest och facit. Varje avsnitt i boken innehåller två texter: den första är en intensivtext med tillhörande övningar och den andra, som är mer realiabetonad, är en text som kan läsas extensivt. Läromedlet fokuserar på undervisning enbart på engelska och har ett flertal fördjupningsuppgifter. I denna upplaga har läromedlet utökats med extra träning i form av nyskrivna texter. Dessutom har lärarmaterialet utökats med sluttest för delkursen.Stepping Stone delkurs 3, elevbok  i korthet:• anpassad efter de nationella delkurserna inom grundläggande vuxenutbildning• även för gymnasiets introduktionsprogram (Stepping Stone delkurs 3 och 4)• allt-i-ett-bok bestående av texter, övningar, ordlistor, självtest och facit• fokuserar på undervisning enbart på engelska

Stepping Stone 3 Elevbok 3 e uppl - E-bok Daisy ljud - Hitta läromedel av Birgitta Dalin Genre: Läromedel e-Bok Titta och Ladda ner Stepping Stone Delkurs 3 4e uppl Elevbok PDF EPUB e-Bok Online Gratis. Stepping Stone är en populär serie basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning, nyanlända på grundskolan och gymnasiets introduktionsprogram. Till varje del finns tryckt elevbok, lärarhandledning, elevwebb och lärarwebb.

Tipsa en vän 509 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR