Kristen mystik : ur psykologisk synvinkel ; D. 2, Från Heliga Birgitta till

Kristen mystik : ur psykologisk synvinkel ; D. 2, Från Heliga Birgitta till - Antoon Geels | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Antoon Geels
DIMENSIONERA
3,51 MB
FILNAMN
Kristen mystik : ur psykologisk synvinkel ; D. 2, Från Heliga Birgitta till.pdf
ISBN
8292881817343

BESKRIVNING

Med denna bok fortsätter Antoon Geels sin populära presentation av den kristna mystiken. Efter fylliga avsnitt om några av medeltidens viktigaste kvinnliga mystiker följer ett kapitel om engelsk mystik och en utförlig presentation av Ignatius av Loyola och hans andliga övningar. De stora karmeliterna Teresa av Avila och Johannes av Korset får ett rejält utrymme, liksom tysk, fransk och ortodoxa kyrkans mystik. Boken avslutas med ett kapitel om mystik i vår tid, inklusive presentationer av Edith Stein, Simone Weil, Hjalmar Ekström och Thomas Merton.

Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Kristen mystik : ur psykologisk synvinkel. D.

sidor: 318 Goldman, Anita (2005). Guds älskarinnor.

RELATERADE BÖKOR