Jill & Marias Taverna: medelhavsmaten från vårt Kreta

Jill & Marias Taverna: medelhavsmaten från vårt Kreta - Jill Johnson, Maria Molin Ljunggren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jill Johnson, Maria Molin Ljunggren
DIMENSIONERA
6,14 MB
FILNAMN
Jill & Marias Taverna: medelhavsmaten från vårt Kreta.pdf
ISBN
5666171137741

BESKRIVNING

Kreta är mycket mer än bara en ö. Det var här den berömda medelhavskosten föddes. Här har folk alltid ätit bättre och levt längre. Den vällagade maten är bara en av öns alla skatter. Kulturen, klimatet och kärleken till det lilla livet gör Kreta till en plats som är lätt att älska.Jill Johnson och Maria Molin Ljunggren blev blixtkära i Kreta från första besöket på ön. Sedan dess har de fortsatt att resa hit och ser nu ön som sitt andra hem. Här njuter de av den unika tillgången på fantastiska råvaror och grekernas generösa gemenskap. Här har deras långa vänskap och musikaliska samarbete växt sig starkare.Som en hyllning till ön bjuder de läsarna på ett sextiotal traditionella recept nedärvda i generationer, uppblandade med egna personliga och mer moderna tolkningar. Från suveräna sallader, läckra dippsåser och perfekt plockmat till grekiska klassiker som moussaka, souvlaki och saganaki. Därtill bjuds mustiga grytor, enkla desserter och massor med grönt. allt lagat på Kretavis. Följ med till tavernan som aldrig stänger!Jill Johnson är en av våra mest folkkära artister och låtskrivare. Hon har hunnit släppa 25 album, varit med i Melodifestivalen tre gånger, varav en som programledare, och gjort succé med sina egna krogshower. Hon ligger också bakom det populära programmet "Jills veranda" på SVT. Maria Molin Ljunggren är ett av Musiksveriges mest inflytelserika namn. Tillsammans med maken Bobby Ljunggren, som har sina rötter på Kreta, har hon lotsat fram många av våra mest folkkära artister och låtskrivare, ofta via Melodifestivalen. Nyligen startade hon ett helt nytt musikbolag.

Kreta är mycket mer än bara en ö. Det var här den berömda medelhavskosten föddes.

Föranmälan via knappen nedan. Artisten Jill Johnson och managern Maria Molin Ljunggren släppte i början av maj boken "Jill & Marias taverna - Medelhavsmaten från vårt Kreta", en kokbok och kärleksförklaring till deras gemensamma favoritö - Kreta. Jill & Marias Taverna: medelhavsmaten från vårt Kreta Jill Johnson, Maria Molin Ljunggren (Innbundet) Tips en venn 245 kr Antall . Kjøp.

RELATERADE BÖKOR