Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt

Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt - Love Lönnroth | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Love Lönnroth
DIMENSIONERA
6,51 MB
FILNAMN
Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt.pdf
ISBN
6105893225615

BESKRIVNING

Det sätt som vi organiserar och leder arbete på präglas fortfarande av idéer från det tidiga 1900-talets maskinålder. Ändå ser vårt samhälle helt annorlunda ut idag. Många organisationer befinner sig i ett läge där de behöver tänka genuint nytt, för vi har ingen aning om hur omvärlden kommer att utvecklas. Ut ur boxen beskriver hur ledare utifrån agila metoder kan bygga förändringsförmåga hos organisationer, team och individer. Med hjälp av forskning, egna erfarenheter och flera fallstudier visar managementkonsulten Love Lönnroth hur tillit, lust och engagemang är framgångsnycklar för att bli konkurrenskraftig – och överleva.Love Lönnroth är managementkonsult med drygt 20 års erfarenhet av att jobba med transformativa förändringsprojekt och organisationsutveckling, både inom företag och offentlig förvaltning. Han författare till flera böcker, föredragshållare samt skribent på sociala medier. Love arbetar idag på Sonder, där han är med och utvecklar nya sätt att leda och organisera företag och offentliga organisationer.

249,00 kr exkl 6% moms . Antal. Förändringsledning på riktigt med Love Lönnroth I maj månads podd är det Magnus Öhman som ställer frågor till Love om hans nya bok "Ut ur boxen.

Pehmeäkantinen. 41,95 € Saatavuus: Lähetetään 10-25 arkipäivässä, tilaustuote.

RELATERADE BÖKOR