Jag tror för att förstå - En essä om att finna och bli funnen

Jag tror för att förstå - En essä om att finna och bli funnen - Pekka Mellergård | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pekka Mellergård
DIMENSIONERA
6,42 MB
FILNAMN
Jag tror för att förstå - En essä om att finna och bli funnen.pdf
ISBN
5237433558959

BESKRIVNING

Det är inte ovanligt, här i världens mest sekulariserade land, att när en medveten kristen samtalar med icke troende vänner blir det uppenbart att en väsentlig del av deras invändningar beror på missuppfattningar och bristande kunskap. Läkaren Pekka Mellergård upptäckte detta när han »mitt i livet« bytte spår och återvann sin barndoms tro. I den här boken formulerar han sitt personliga vittnesbörd, kopplar samman det med naturvetenskaplig och humanistisk bildning och ger en teologisk översikt till den som är intresserad av livets stora frågor.

Jag ger en kortfattad bild och berättar att Att läsa och bli till En studie av identitetsskapande i relation till bibel och skönlitteratur ... förståelsen för religiositet, även om jag hoppas att samma verktyg ska ge positiv effekt i båda ...

Man blir en ... när familjen äntligen har gett upp hoppet om min mänsklighet och jag också själv förstår att jag ... Jag tror att det blir mycket mer jämlikt och alla får möjlighet att förverkliga sig då mänskligt intellekt inte längre har ett ekonomiskt värde.

RELATERADE BÖKOR