Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stieg Larsson
DIMENSIONERA
8,62 MB
FILNAMN
Män som hatar kvinnor.pdf
ISBN
8539173272146

BESKRIVNING

"Folk har alltid hemligheter. Det handlar bara om att lista ut vilka." Lisbeth SalanderDen första boken i Stieg Larssons Millenniumserie, succéfenomenet som sålt 100 miljoner exemplar världen över.För fyrtio år sedan försvann den unga Harriet Vanger spårlöst. Den grävande journalisten Mikael Blomkvist får i uppdrag av industrimagnaten Henrik Vanger att ta reda på vad som hände Vangers systerdotter. Blomkvist tar hjälp av Lisbeth Salander – en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.Tillsammans är de snart en mörk och blodig familjetragedi på spåren.Stieg Larssons tre romaner i Millenniumserien har för alltid gjort avtryck i spänningslitteraturen. Stieg Larsson avled 2005 och hann inte uppleva den globala succé böckerna gjort, med miljontals läsare som tagit Blomkvist och Salander till sina hjärtan."… något av det mest gastkramande och välskrivna man kan läsa för tillfället; en roman av hög internationell kvalitet i genren."- Göteborgs-Posten"… en suveränt berättad historia och en fingerfärdigt konstruerad gåta."- Svenska Dagbladet"Salander står för något nytt och unikt i genren."- Los Angeles Times (US)

Han har sällskap av andra svenska män som är rasande i sin ensamhet. Pris: 119 kr. Ljudbok, 2007.

Köp Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson på Bokus.com. En text om män som hatar kvinnor. (Obligatorisk disclaimer: Inte alla män.

RELATERADE BÖKOR