Skulden

Skulden - David Baldacci | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Baldacci
DIMENSIONERA
6,5 MB
FILNAMN
Skulden.pdf
ISBN
8224779301795

BESKRIVNING

ÅRET ÄR 1949. Krigsveteranen Aloysius Archer har precis avtjänat ett fängelsestraff för ett brott han inte begått. Hans övervakare har gett honom stränga order: anmäl dig med jämna mellanrum, skaffa ett jobb, drick ingen alkohol och umgås inte med kvinnor på glid.   I en mörk bar i småstaden Poca City får Archer ett jobberbjudande: han ska driva in en skuld åt en lokal affärsman. Men det som skulle vara ett enkelt jobb slutar med att Archer blir misstänkt för mord. För att rentvå sitt namn och rädda sig undan galgen är det upp till honom själv att hitta den verkliga mördaren.  Skulden är första delen i bästsäljaren David Baldaccis nya serie om krigsveteranen Aloysius Archer.    DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 130 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.   »Så nära en femma man kan komma.» Magnus Utvik, Gomorron Sverige, om David Baldacci

av David Baldacci John-Henri Holmberg (E-media, E-bok, EPUB) 2019, Svenska, För vuxna Året är 1949. Krigsveteranen Aloysius Archer har precis avtjänat ett fängelsestraff för ett brott han inte begått. När skulden är betald - anteckna detta på handlingen och överlämna till låntagaren; Förvara dokumentet på ett säkert ställe; Mallar.

När Jimmys farmor kommer in i Jimmys och Lucias liv hinner historien ikapp. Skulden nominerades till priset Spårhunden i barn- och ungdomsbokskategorin 2004.

RELATERADE BÖKOR