Det är en sak jag måste berätta... : att bli hel igen efter otrohet

Det är en sak jag måste berätta... : att bli hel igen efter otrohet - Laila Dahl | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laila Dahl
DIMENSIONERA
6,88 MB
FILNAMN
Det är en sak jag måste berätta... : att bli hel igen efter otrohet.pdf
ISBN
5361246572297

BESKRIVNING

Att gå sönder och bli hel igenInnan jag berättar vill jag att du ska veta att jag älskar dig. Jag har alltid älskat dig och vill leva hela livet med dig. Men jag har gjort någonting fruktansvärt, mitt livs största misstag, och det kommer att ta lång tid innan du kan förlåta mig, om du någonsin kan det Ur bokenFör Laila Dahl var chocken total. När hennes man efter 25 års äktenskap avslöjar att han varit otrogen försvinner fotfästet under hennes fötter. I bokens första del berättar både Laila och hennes före detta man om vad som hände. I andra delen beskriver Laila, utifrån sin yrkesroll som terapeut, vilka inre drivkrafter som kan ligga bakom en otrohet och vad båda parter kan behöva vara uppmärksamma på. Laila Dahl är diplomerad par- och relationsterapeut. Hon är också en uppskattad föreläsare. Boken är en pocketutgåva av boken Att gå sönder och bli hel igen. "Jag hade hjärtklappning när jag läste boken."Tilde de Paula i Nyhetsmorgon

: att bli hel igen efter otrohet av Laila Dahl (ISBN 9789173874786) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Det är närmast omöjligt att veta vad som sker bakom stängda dörrar, det enda man vet är att mörkertalet är enormt. För Laila Dahl var chocken total.

RELATERADE BÖKOR