Digitala verktyg för språkutvecklande undervisning

Digitala verktyg för språkutvecklande undervisning - Patricia Diaz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Patricia Diaz
DIMENSIONERA
11,47 MB
FILNAMN
Digitala verktyg för språkutvecklande undervisning.pdf
ISBN
1111473112603

BESKRIVNING

Vi lär genom språket – ett välutvecklat språk är en grundläggande faktor för att tillgodogöra sig ämnesinnehållet. Därför är det helt avgörande att alla ämneslärare arbetar språkutvecklande. Att det finns framgångsfaktorer för att lyckas med en språkutvecklande undervisning vet många, men hur man kombinerar dem med digitala verktyg är inte lika självklart.I den här boken delar Patricia Diaz med sig av sin erfarenhet kring digitala verktyg för språk- och kunskapsutvecklande arbete i ett modernt undervisningssammanhang. Boken är strukturerad i ett antal tydliga framgångsfaktorer för språkutvecklande undervisning: att samla in, synliggöra och arbeta utifrån elevernas förkunskaper, att erbjuda olika typer av stöttning, att få eleverna att aktivt samarbeta, interagera och kommunicera samt att arbeta aktivt med ord och begrepp.I alla kapitel ges utförliga förslag på digitala verktyg som kan användas för att stötta arbetet i klassrummet. Till boken hör även en webbplats där boken finns i digitalt format med klickbara länkar till alla de verktyg och webbsidor som författaren beskriver.Digitala verktyg för språkutvecklande undervisning vänder sig till blivande och verksamma ämneslärare, IKT-pedagoger och skolledare.

Hela tiden dyker det upp nya och både jag och eleverna lär oss att tänka kritiskt när vi väljer ut de allra bästa. Digitala verktyg för litteracitetsundervisning En lista för lärare som undervisar elever i sfi och svenska som andraspråk på grundläggande nivå Helena Mehrstedt och Ivana Eklund . 2016-11-27 .

Hitta allt Välkommen till Lärportalen. Här finns material för att utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor.

RELATERADE BÖKOR