Kontakt med andra sidan : banbrytande vetenskapliga experiment om en fortsa

Kontakt med andra sidan : banbrytande vetenskapliga experiment om en fortsa - E Gary Schwartz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
E Gary Schwartz
DIMENSIONERA
6,93 MB
FILNAMN
Kontakt med andra sidan : banbrytande vetenskapliga experiment om en fortsa.pdf
ISBN
2347667684778

BESKRIVNING

Du som är en så berömd forskare – skulle inte du kunna ta reda på om min pappa lever? Gary Schwartz, en av de mest kända forskarna inom psykologi och medicin fick den frågan av en ung psykolog han träffade på en kongress. Frågan släppte honom inte. Varför skulle man inte med etablerade vetenskapliga metoder kunna undersöka om medvetandet eller ”själen” fortsätter att existera efter döden. Forskningen, som först skedde i hemlighet och de sista åren med hjälp av stora forskningsanslag (svaret på den frågan intresserar ju de flesta människor) har lett fram till denna spännande bok. Gary Schwartz är inte bara en skicklig och välmeriterad forskare, han har också förmågan attt uttrycka sig på ett enkelt och elegant sätt. Det gör att denna populärvetenskapliga bok i sin utformning har likheter med en thriller. Har man väl börjat läsa den så släpper man den inte förrän man kommit till sista sidan. Att boken dessutom ger positiva indikationer för att livet fortsätter även efter det vi kallar för ”döden” gör inte saken sämre, eftersom det är en fråga som människor grubblat på i alla tider. Man kan se boken som det första viktiga steget att föra svaret på människans viktigaste fråga från spekulation och tro över till vetenskapligt beprövad vetskap.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Compra Kontakt med andra sidan : banbrytande vetenskapliga experiment om en fortsa. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Kontakt med andra sidan : banbrytande vetenskapliga experiment om en fortsa av E Gary Schwartz Inbunden , Svenska, 2004-04-01 Kontakt med andra sidan? Banbrytande vetenskapliga experiment om fortsatt existens ...

RELATERADE BÖKOR