Självkänsla och perfektionism : teori, forskning och klinisk tillämpning

Självkänsla och perfektionism : teori, forskning och klinisk tillämpning - Irena Makower | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Irena Makower
DIMENSIONERA
10,1 MB
FILNAMN
Självkänsla och perfektionism : teori, forskning och klinisk tillämpning.pdf
ISBN
7237531063341

BESKRIVNING

Bristande självkänsla och perfektionism har kommit att bli centrala begrepp för hur vi ska förstå den ökande psykiska ohälsan i vårt samhälle. I västvärlden har perfektionismen fördubblats sedan 1980-talet och drabbar allt yngre personer.Låg självkänsla och perfektionism är transdiagnostiska tillstånd som förekommer som inslag i en mängd olika psykiatriska diagnoser och orsakar stort lidande. Olika typer av låg självkänsla kräver dock olika former av förståelse och behandling. I boken presenteras två olika typer av låg självkänsla med bakomliggande psykologiska teorier och hur de kan behandlas terapeutiskt. Vi får följa fallbeskrivningar, från den kliniska bedömningen till den praktiska tillämpningen.Självkänsla och perfektionism vänder sig till psykologer, psykoterapeuter, socionomer, pedagoger, utövare av vårdyrken och studenter inom samma områden. Boken är också läsvärd för en psykologiintresserad allmänhet.I den här boken gör Irena Makower en insiktsfull genomgång av forskningen på detta område som ger en ökad förståelse av sambanden mellan psykisk ohälsa och självkänsla /…/ och av hur dessa kunskaper kan tillämpas i behandlingssammanhang.”Lars-Gunnar Lund, professor i klinisk psykologi vid Lunds universitet, ur bokens förord.

Självkänsla och perfektionism : teori, forskning och klinisk tillämpning Legimus är Myndigheten för tillgängliga mediers bibliotek. Här kan du söka våra talböcker, punktskriftsböcker, e-textböcker och andra media.

Melhus, Åsa. Klinisk mikrobiologi för sjuksköterskor 3.

RELATERADE BÖKOR