Minnesbäraren

Minnesbäraren - Kamilla Oresvärd | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kamilla Oresvärd
DIMENSIONERA
7,12 MB
FILNAMN
Minnesbäraren.pdf
ISBN
7003665269379

BESKRIVNING

»Kamilla Oresvärds polisroman Minnesbäraren håller imponerande hög klass. Redan vid debuten tål hon att jämföras med etablerade svenska deckarnamn.«Borås Tidning»Trovärdig, sorglig, otäck och ondskefull. ... Självklart blir mitt betyg 5/5.«Evas bokhyllaDet är en varm sommar, och många på polishuset har gått på semester när ett över trettio år gammalt lik hittas i en jordkällare i centrala Göteborg. Samtidigt rymmer en man, som sitter inlåst för ett brutalt mord, från en sluten rättspsykiatrisk vårdanstalt tio mil därifrån. En man som är helt oförmögen att skilja på dröm och verklighet.Kommissarie Stina Seger och hennes grupp får i uppdrag att lösa de båda fallen, och snart upptäcks ett märkligt samband. Ledtrådarna leder Stina Seger in i mentalvården där en skrämmande sanning uppenbarar sig. »Perfekt läsning för den som är på jakt efter en ny svensk deckarserie.«Johannas deckarhörna»Spännande, obehaglig och med lite oväntade vändningar... en otäck bladvändare.«Bokmoster»Kamilla Oresvärd är ett namn att lägga på minnet.«Femina

Självklart blir mitt betyg 5/5.« Evas bokhylla Det är en varm sommar, och många på polishuset har gått på semester när ett ... Minnesbäraren. 3.57 1652 5 Författare: Kamilla Oresvärd Inläsare: Tanja Lorentzon.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt. Minnesbäraren finns utgiven som pocket, ljudbok och e-bok hos Bokfabriken. Hämta högupplöst omslagsbild.

RELATERADE BÖKOR