Alla himlens fåglar har flytt : profeten Jeremia i sin egen tid och i vår

Alla himlens fåglar har flytt : profeten Jeremia i sin egen tid och i vår - Peter Halldorf | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Halldorf
DIMENSIONERA
7,43 MB
FILNAMN
Alla himlens fåglar har flytt : profeten Jeremia i sin egen tid och i vår.pdf
ISBN
5696974270076

BESKRIVNING

Den här boken är ett försök att läsa en av urtidens profeter, inte bara i den tid som var hans men också i den otyglade och komplexa tid som är vår. Jeremias liv är som ett rop i natten. Det är i detta ihållande mörker som profetens liv och våra möts. Han är den broder som står på vår sida. Hans poesi är livfull, personligt särpräglad och rymmer stor konkretion. Den är ett rop som stiger ur vårt betryck. Jeremia lär oss att läsa poesi som bön och bön som poesi. Under läsningen och bönen kan det visa sig att alla de sekler som ligger mellan oss och Jeremia blir upplösta. Och vi samtida med profeten från Anatot.

... Under läsningen och bönen kan det visa sig att alla de sekler som ligger mellan oss och Jeremia blir upplösta. I en ojämförlig djupstudie av profeten Jeremia framträder Halldorf också som den betydande bibelforskare han är.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Alla himlens fåglar har flytt Peter Halldorf (Artos, 2017) Peter Hall­dorfs bok Alla himlens fåglar har flytt är omfattande, till en början avskräckande tjock, efterhand allt mer överkomlig, även om den hela tiden kräver både tankemöda och läsmöda.Att ta sig igenom 800 sidor fordrar trots allt både tid och tålamod. Alla himlens fåglar har flytt - Profeten Jeremia i sin egen tid och i vår; Alla himlens fåglar har flytt - Profeten Jeremia i sin egen tid och i vår.

RELATERADE BÖKOR