Kom du? : alla våra tankar om kvinnlig njutning och (fejkade) orgasmer

Kom du? : alla våra tankar om kvinnlig njutning och (fejkade) orgasmer - Amanda Colldén, Anna Dahlbäck | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Amanda Colldén, Anna Dahlbäck
DIMENSIONERA
8,79 MB
FILNAMN
Kom du? : alla våra tankar om kvinnlig njutning och (fejkade) orgasmer.pdf
ISBN
7950232662786

BESKRIVNING

Inspirerande och upplysande av rösterna bakom succépodden Alla våra ligg! Definitionen av sex har länge utgått från den manliga orgasmen, men nu är det slut på det. I den här boken utforskar Amanda Colldén och Anna Dahlbäck synen på kvinnlig njutning och tar med läsaren på en lustfylld resa genom egna erfarenheter, sexdiskussioner och orgasmtips. Den kvinnliga orgasmen är nämligen varken svår eller mystisk, men den omgärdas ofta av skeva föreställningar och ideal. Om vi äger våra val och förstår vad vi vill ha – och kan få – i sängen ökar vi inte bara vårt välmående, utan förändrar också normerna och samtalsklimatet kring sex.

Men att något är fel vet hon. Hon lär sig att fejka för att passa in, spela vanlig, ända tills det inte går längre.

| Adlibris Kom du? av Amanda Colldén och Anna Dahlbäck är en bok om kvinnlig njutning och orgasmer. En inspirerande och upplysande bok av rösterna bakom succépodden Alla våra ligg!.

RELATERADE BÖKOR