Friluftsliv kring Umeå

Friluftsliv kring Umeå - Josefin H. Lämås, Petter Lämås | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Josefin H. Lämås, Petter Lämås
DIMENSIONERA
11,33 MB
FILNAMN
Friluftsliv kring Umeå.pdf
ISBN
9734284717789

BESKRIVNING

Den här guideboken är den första i sitt slag att ge en samlad bild av ­friluftslivet kring Umeå. I boken får du närmare 100 förslag på korta och långa turer. Det mesta är dagsturer men det finns goda möjligheter till att göra längre turer med övernattning i vindskydd eller eget tält. Naturen kring Umeå bjuder på stor variation och årstidernas kontraster med varma somrar och snörika vintrar skapar förutsättningar för ­friluftsaktiviteter hela året runt. Boken är tänkt att fungera som ­inspirationskälla inför helgens äventyr eller för dig som planerar en semester på hemmaplan. Författarna Petter och Josefin Lämås har äventyrat ihop sedan länge, både i Sverige och utomlands. De har bland annat arbetat flertalet säsonger på Lofoten och i svenska fjällen. Hemlängtan förde dem åter till Umeå och Västerbotten där båda har sina rötter. Petter Lämås har tidigare medverkat i boken Sarek vinterguide (Calazo förlag 2010).

Naturen kri... Professor Peter Fredman (Mittuniversitetet / Etour), Lektor Linda Lundmark (Umeå universitet), Docent Mattias Boman och Professor Leif Mattsson (båda Sveriges Lantbruksuniversitet). ...

För de flesta fiskevatten finns en förening som sköter fiskevårdsområdet. Friluftsliv kring Umeå. 299 kr.

RELATERADE BÖKOR