Livet enligt Dagny : i huvudet på en 104-åring

Livet enligt Dagny : i huvudet på en 104-åring - Dagny Carlsson, Helen Bjurberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dagny Carlsson, Helen Bjurberg
DIMENSIONERA
4,11 MB
FILNAMN
Livet enligt Dagny : i huvudet på en 104-åring.pdf
ISBN
8771689499425

BESKRIVNING

Möt Dagny Carlsson, 104 år, pigg och frisk och världens äldsta bloggare! När Dagny var 99 år gammal anmälde hon sig till en datakurs. Då tog livet en ny vändning.     Här berättar hon personligt om sina erfarenheter. Om hemligheten bakom att hålla sig vital och slippa krämpor på ålderns höst. Om tillvarons med- och motgångar. Och hur det är att plötsligt och oväntat bli kändis.     Dagny reflekterar över livet av idag och jämför med hur det var förr. Generöst delar hon med sig av sina tankar om kärlek, vänskap, hälsa, mat, utseende, nyfikenhet – och om konsten att ha kul på gamla dar.    "Välkomna att ta del av mina tankar om livet, nu kör vi.”

Prova Storytel Livet enligt Dagny : I huvudet på en 104-åring. 4.15 667 5 Författare: Helen Bjurberg, Dagny Carlsson Inläsare: Cecilia Nilsson.

Om hemligheten bakom att hålla sig vital och slippa ... Dagny Carlsson har blivit känd som världens äldsta bloggare. Nu är hon aktuell med sin första bok, Livet enligt Dagny - i huvudet på en 104 åring. Livet enligt Dagny : i huvudet på en 104-åring / Dagny Carlsson och Helén Bjurberg.

RELATERADE BÖKOR