Bibelns röda tråd

Bibelns röda tråd - Leif Nummela | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Nummela
DIMENSIONERA
5,72 MB
FILNAMN
Bibelns röda tråd.pdf
ISBN
6454495889710

BESKRIVNING

"Vanligtvis känner vi till enskilda bibelställen som andligt har talat till oss, medan det är svårt att få grepp om helheten. Leif Nummela har gjort ett storverk i genomgången av hela Bibeln på et sådant sätt att dess huvudbudskap lyfts fram. Bibelns röda tråd träder fram bit för bit och läsaren kommer in i det heliga Ordets djupa hemligheter. Jag är glad att Leifs inspirerande och sakkunniga undervisning nu finns i bokform. Denna bok erbjuder läsaren en stor dos bibelkunskap. Samtidigt är den andligt uppbyggande och talande." Eero Junkkaala, bibelläräre, prost"Leif Nummela har skrivit en viktig bok om Bibeln. Den är en utmärkt guide och ett gott hjälpmedel. Den leder in läsären på en väg som leder till livets stora äventyr. Bli kär i Bibeln! Den blir ditt livs kärlek." Henrik Perret, generalsekreterare, prost

Bli kär i ... Du är bra och hos oss på Helsjön får du verktyg att bli ännu bättre! Vi erbjuder kurser som både utvecklar din kunskap och ditt självförtroende. Välkomna till oss på Helsjön! Bibelns röda tråd innehåller också bibelstudier som man kan fördjupa sig i, på egen hand.

Leif Nummela har gjort ett storverk i genomgången av hela Bibeln på ett sådant sätt att dess huvudbudskap lyfts fram. Allt i bibeln handlar om Jesus Kristus världen frälsare som kom för att frälsa oss från våra synder. Det är den röda tråden genom hela bibeln.

RELATERADE BÖKOR