Almedalen har fallit

Almedalen har fallit - Erik Lewin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Lewin
DIMENSIONERA
5,46 MB
FILNAMN
Almedalen har fallit.pdf
ISBN
3474019084136

BESKRIVNING

I skuggan av folkfesten, seminarierna, talen och minglandeti Almedalen tar sig en grupp tungt beväpnade män in genom ringmuren. Deras attack är lika välplanerad som brutal. På mindre än en timme har de okända terroristerna tagit kontroll över Visby. Tusentals människor, inklusive statsministern, överbefälhavaren och flera av näringslivets makthavare, tas som gisslan. Samtidigt som polis och militär försöker reda ut vem som ska leda landets styrkor fortsätter terroristerna attsätta sin plan i verket. Och de ligger hela tiden minstett steg före. Almedalen har fallit är en gastkramande thriller om en terrorattack mot Sverige, skriven av en före detta underrättelseofficer med unik insikt i ämnet. Det är också en påminnelse om hur symbolen för det öppna samhället på ett ögonblick kan förvandlas till skådeplatsen för vår värsta mardröm.Erik Lewin har mer än tjugofem års erfarenhet från underrättelse- och säkerhetsarbete. Som 25-åring rekryterades han till Sveriges hemliga elitförband SIG (numera en del av SOG) när det startades. Det senaste decenniet har Erik Lewin arbetat som säkerhetsrådgivare i bland annat Mellanöstern och Centralasien, och han är numera vd för ett säkerhetsföretag.

Det är också en påminnelse om hur symbolen för det öppna samhället på ett ögonblick kan förvandlas till skådeplatsen för vår värsta mardröm. Vi har patrullerat, informerat, motiverat och lugnat många besökare under veckan och många uttryckte både glädje och tacksamhet över vår stora närvaro detta år. Så även där har vi gjort skillnad trots allt.

Erik Lewin har tidigare skrivit Almedalen har fallit som gavs ut sommaren 2015 och fick stor uppmärksamhet. Erik har mer än tjugofem års erfarenhet från underrättelse- och säkerhetsarbete. Almedalen har fallit är en gastkramande thriller om en terrorattack mot Sverige, skriven av en före detta underrättelseofficer med unik insikt i ämnet.

RELATERADE BÖKOR