Vårda din plastbåt Handbok: Renovering och underhåll

Vårda din plastbåt  Handbok: Renovering och underhåll - Björn Peter Behrens | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Peter Behrens
DIMENSIONERA
8,88 MB
FILNAMN
Vårda din plastbåt Handbok: Renovering och underhåll.pdf
ISBN
1755734137428

BESKRIVNING

Vårda din plastbåt beskriver underhåll och renovering av glasfiberskrov, analyserar problemen med äldre plastbåtar och hur du kan komma till rätta med dem.Boken beskriver i detalj hur man förebygger fuktinträngning och hur man renoverar skrov som redan skadats av fukt. Vårda din plastbåt behandlar också ämnen som plastbåtens uppbyggnad, vad man bör titta på vid köp av begagnad båt samt det årliga underhållet.Björn Peter Behrens är föreläsare, författare och frilansjournalist inom ämnesområdena båtar och viner. Han har länge verkat som skadeinspektör och som konsult vid nybyggnation och renovering av båtar. I början av åttiotalet lanserade Björn Peter Behrens det så kallade West-systemet i Sverige. Han har också skrivit handboken Vårda din träbåt och för närvarande arbetar han med en ny bok om grekiskt vin. Den skall ersätta den förra, som kom ut för snart tjugo år sedan.

Boken beskriver i detalj hur man förebygger fuktinträngning och hur man renoverar skrov som redan skadats av fukt. Pris: 219 kr. häftad, 2017.

Vårda din plastbåt beskriver underhåll... Renovering Av Flakmoped på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 2 963 910 rabatterade produkter. Fynda Renovering Av Flakmoped billigt här! Driftsäkerhet och underhåll Karl-Edvard Johansson (Häftad) Tipsa en vän 370 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR