Kluriga och roliga korsord

Kluriga och roliga korsord Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
7,3 MB
FILNAMN
Kluriga och roliga korsord.pdf
ISBN
3369977587045

BESKRIVNING

Roliga korsord för barn mellan 6 och 10 år. Korsordsbok med 41 korsord, ett på varje sida. Sist i boken finns sju sidor med facit.  Boken inleds med enklare bildkorsord och sedan höjs svårighetsgraden successivt. Mot slutet innehåller boken mestadels textkorsord.

15:- kampanj; KLUMPE DUMPE 59:-/st; MORS DAG; Böcker Facklitteratur barn och ungdom Stora boken med kluriga och roliga korsord. Stora boken med kluriga och roliga korsord.

69 kr 55 kr. 84 roliga sidor med lite knepigare kryss och knåp! Notera att det kan vara så att det inte längre går att delta i våra tävlingskryss, men alla korsord i tidningen går naturligtvis lika bra att lösa ändå. Kryss.se ger dig möjlighet att skriva ut barnkorsord, så att dina barn alltid har roliga pyssel att roa sig med.

RELATERADE BÖKOR