Låt bönor förändra ditt liv

Låt bönor förändra ditt liv - Lars-Erik Litsfeldt, Patrik Olsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars-Erik Litsfeldt, Patrik Olsson
DIMENSIONERA
11,52 MB
FILNAMN
Låt bönor förändra ditt liv.pdf
ISBN
1982226066023

BESKRIVNING

Nu kommer en av de mest sålda hälsoböckerna 2017 i pocket!Nu pratar alla maghälsa, och några av de första var Lars-Erik Litsfeldt och Patrik Olsson som med sin bok revolutionerade mångas hälsa, vikt och blodsocker. Den nya metoden går ut på lågkolhydratmat med tillägg av sådant som för med sig goda magbakterier så som surkål eller yoghurt. Till detta läggs magbakteriernas egen föda, resistent stärkelse, ofta i form av bönor.  Det finns forskare som anser att vi idag bara är i början på en kunskapsrevolution när det gäller mikrobiomet (kroppens egna bakterier). Det forskas om att kunna bota typ 2-diabetes och övervikt med bakterier men innehållet i den här boken handlar om den naturliga vägen. Den väg som kan påbörjas idag och inte om tio år med läkemedel.  En stor del av boken tas upp av recept, tips och instruktioner om hur man till exempel syrar sina egna grönsaker. Den innehåller också tips och råd om vilken träning som hjälper till att maxa resultatet."När kostpionjärerna Litsfeldt och Olsson tar klivet in i tarmbakteriernas värld blir resultatet en modernare kosthållning med turboeffekt. Spännande och helt i fas med den senaste forskningen!"  Henrik Ennart, Svenska Dagbladet, författare till Happy Food

Köp boken Låt bönor förändra ditt liv - kokboken av Lars-Erik Litsfeldt, Patrik Olsson, Birgitta Höglund (ISBN 9789188429810) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

Det sägs att det nu släpps en studie i timmen om tarmfloran och hur en bra sådan kan påverka både kropp och psyke till det bättre. Låt bönor förändra ditt liv en revolutionerande metod för hälsan, vikten och blodsockret. av Lars-Erik Litsfeldt Patrik Olsson (Bok) 2017, Svenska, För vuxna Det har blivit allt vanligare att människor med diabetes och övervikt äter mindre mängd kolhydrater och mer fett. Låt bönor förändra ditt liv.

RELATERADE BÖKOR