Kompisar - Kompisböcker Handledning och inspiration

Kompisar - Kompisböcker Handledning och inspiration - Linda Palm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Palm
DIMENSIONERA
4,63 MB
FILNAMN
Kompisar - Kompisböcker Handledning och inspiration.pdf
ISBN
4924833946778

BESKRIVNING

Serien Kompisar handlar om kompisarna Kanin och Igelkott och består av flera olika produkter.Handledningen ger dig som pedagog stöd i hur du kan arbeta med kompisböckerna med syfte att stärka empatin och det sociala samspelet hos barnen. Du får en mängd aktivitetsförslag för varje bok samt även kopieringsunderlag. Handledningen är kopplad till de tio Kompis-böckerna och fungerar både till den gula och den gröna boxen.

Handledningen ger dig som pedagog stöd i hur du kan arbeta med kompisböckerna med syfte att stärka empatin och det sociala samspelet hos barnen. Du får en mängd aktivitetsförslag för varje bok samt även ... Serien Kompisar handlar om kompisarna Kanin och Igelkott och består av flera olika produkter.

Serien Kompisar handlar om kompisarna Kanin och Igelkott och består av flera olika produkter. Vill du läsa Kompisar - Kompisböcker Handledning och inspiration pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Linda Palm.

RELATERADE BÖKOR