Kompisar - Kompisböcker Handledning och inspiration

Kompisar - Kompisböcker Handledning och inspiration - Linda Palm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Palm
DIMENSIONERA
11,97 MB
FILNAMN
Kompisar - Kompisböcker Handledning och inspiration.pdf
ISBN
6093469125282

BESKRIVNING

Serien Kompisar handlar om kompisarna Kanin och Igelkott och består av flera olika produkter.Handledningen ger dig som pedagog stöd i hur du kan arbeta med kompisböckerna med syfte att stärka empatin och det sociala samspelet hos barnen. Du får en mängd aktivitetsförslag för varje bok samt även kopieringsunderlag. Handledningen är kopplad till de tio Kompis-böckerna och fungerar både till den gula och den gröna boxen.

Du får en mängd aktivitetsförslag för varje bok samt även kopieringsunderlag. 2018 Flisan och orättvisan/ Libris förlag/Barnlitteratur 2018 Flisan vill göra allt/Libris förlag/Barnlitteratur 2018 Upptäck platsen, Min kyrkogård/Pysselbok 2019 Upptäck platsen, Min kyrka/ Pysselbok 2019 Kompisböcker, handledning och inspiration/ Natur & Kultur 2019 Venner, handledning och inspiration/ GAN Aschehoug Kompisböcker för de yngsta har gjorts i ett större format och säljs samlade i en box.Kompisar handledning och inspiration Handledningen ger dig som pedagog stöd i hur du kan arbeta med kompisböckerna med syfte att stärka empatin och det sociala samspelet hos barnen. (ersätts av plugin) » Read more about: Placeholder: Författarinfo » Kompisböcker för de yngsta har gjorts i ett större format och säljs samlade i en box. Kompisar handledning och inspiration Handledningen ger dig som pedagog stöd i hur du kan arbeta med kompisböckerna med syfte att stärka empatin och det sociala samspelet hos barnen. Genveje Startsida Varukorg FAQ Medlemsvillkor Handelsvillkor Sekretesspolicy Mitt konto; Betalning Säker betalning på nätet; Anmäl till nyhetsbrev Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få exlusiva erbjudande och nyheter från shoppen.

Vi är en ideell förening som funnits sedan 1988. Länkar och lästips till personal Litteratur Kompisar - Kompisböcker Handledning och inspiration Natur & Kultur apr 2019.

RELATERADE BÖKOR