Mer än en sport : fotbollens matematik

Mer än en sport : fotbollens matematik - David Sumpter | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Sumpter
DIMENSIONERA
9,15 MB
FILNAMN
Mer än en sport : fotbollens matematik.pdf
ISBN
1586069949941

BESKRIVNING

Vad har fotboll med matematik att göra? Det mesta faktiskt. Från antalet skott på mål till tabeller och taktik är fotbollen full av siffror, mönster och former.Matematikprofessorn David Sumpter visar hur vi genom matematikens lins kan se fotboll på ett nytt sätt. Vi får lära oss om likheterna mellan en myrkoloni och holländsk totalfotboll, hur sannolikhetsteori kan ge tretton rätt, fysiken bakom Zlatans cykelspark och hur Barcelonas mittfält är uppbyggt geometriskt.Mer än en sport innehåller också unika beräkningar för svensk fotboll: Vem vinner Allsvenskan? Hur ska förbundskaptenen välja spelare? Varför är damfotbollen bättre på att ta tillvara talanger än herrfotbollen?Mer än en sport ger nya insikter i en sport vi har följt i hela våra liv. Men den är mer än en bok om fotboll, och så mycket bättre av precis den anledningen. Sky Sports

Från antalet skott på mål till tabeller och taktik är fotbollen full av ... Fotbollens matematik mer än en sport. av David Sumpter (Bok) 2017, Svenska, För vuxna Fotboll och matematik har med varandra att göra.

Buddhistisk meditation : en praktisk vägledning bok Paramananda pdf ... Titel: Mer än en sport: fotbollens matematik Författare: David Sumpter ISBN: 9789188123367 Förlag: Volante Upplaga/årtal: 2016 Antal sidor: 380 Bindning: Inbunden med skyddsomslag Skick: Mycket gott skick Kolla gärna in mina andra annonser, köper du flera objekt på samma gång samfraktar jag. Mer än en sport ger nya insikter i en sport vi har följt i hela våra liv. Men den är mer än en bok om fotboll, och så mycket bättre av precis den anledningen.

RELATERADE BÖKOR