Presentask med fyra noveller om kärlek II

Presentask med fyra noveller om kärlek II - Sally Rooney, Raymond Carver, Annie Proulx, Suzanne Brøgger | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sally Rooney, Raymond Carver, Annie Proulx, Suzanne Brøgger
DIMENSIONERA
6,80 MB
FILNAMN
Presentask med fyra noveller om kärlek II.pdf
ISBN
2324230079752

BESKRIVNING

Det här är en ask med berättelser om kärleken: den villkorslösa, den omöjliga, den våldsamma, den utbytbara. Den ständiga. Fyra noveller, skrivna av fyra stora författare: samtida stjärnskottet Sally Rooney, den amerikanske novellmästaren Raymond Carver, feministikonen Suzanne Brøgger och så den flerfaldigt prisbelönade Annie Proulx, vars novell Brokeback Mountain ligger till grund för Ang Lees storfilm från 2005.Asken innehåller fyra böcker: Sally Rooney - Mr HögavlönadRaymond Carver - Vad vi pratar om när vi pratar om kärlekSuzanne Brøgger - Det skulle vara förbjudet att finna sigAnnie Proulx - Brokeback MountainNovellix ger ut stora läsupplevelser i litet format! En novell per bok, och alltid med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar.  

Kärleks-asken innehåller fyra små böcker av storheterna Wilde, Shelley, Woolf ... Det här är en ask fylld med berättelser om kärlek: Om stark förälskelse och om brustna hjärtan. Om fåfänga och ondska, omtanke och besvikelse.

Fyra noveller skrivna av några av våra mest älskade författare genom tiderna. »En stor roman på 17 sidor av en mästare.« Dagens Nyheter om Virginia Woolfs Arvet »[…] den som väntar […] Presentask med fyra noveller om kärlek II av Rooney, Sally: Det här är en ask med berättelser om kärleken: den villkorslösa, den omöjliga, den våldsamma, den utbytbara.

RELATERADE BÖKOR