Barnaboken : barnavård och barnuppfostran 0-16 år

Barnaboken : barnavård och barnuppfostran 0-16 år - Anna Wahlgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Wahlgren
DIMENSIONERA
4,20 MB
FILNAMN
Barnaboken : barnavård och barnuppfostran 0-16 år.pdf
ISBN
4690935386585

BESKRIVNING

Barnaboken är tillbaka och firar 25-årsjubileum med ny utgåva på eget förlag.Barn är inte gjorda av något annat än vi vuxna. Detta tema genomsyrar Barnaboken, som gör upp räkningen med myten om det jobbiga barnet. Barnaboken skiljer sig från alla andra böcker i genren. Här får du inte veta hur fel du gör och hur dålig du är som förälder. Här får du i stället hjälp att våga lita på ditt eget sunda förnuft. Här ges mängder av exempel och praktiska råd. Barnaboken omfattar fem delar: 1. Havandeskap och förlossning2. Spädbarnsvård i teori och praktik3. Småfolk - en praktisk handledning4. Utvecklingen - alla åldrar upp till 16 år5. FostranBarnaboken är en djupt personlig bok. Anna Wahlgren är ingen avlönad skrivbordsexpert, utan tilltror varje förälder resurser som samhället ofta underkänner. "Åt föräldrarna: råg i ryggen", säger Anna i förordet. "Åt barnen: frihet från skuld." Bara i Sverige, Norge, Danmark och Finland har Barnaboken sålt i över en halv miljon exemplar. Ständiga nytryck görs. I goda översättningar, utförda av eldsjälar, går den vidare ut i världen i allt fler länder och världsdelar. Barnaboken är en skattkista av kärlek och förnuft.Barnaboken firar nu sitt 25-årsjubileum. På Annas välbesökta forum på www.annawahlgren.com samarbetar oräkneliga föräldrar i Barnabokens anda. Kontakt: [email protected]

Snittbetyg. Barnaboken : En erfaren mammas bruksanvisning för god vård och fostran av små och stora barn 0 - 16 år. Get this from a library! Barnaboken : [barnavård och barnuppfostran, 0-16 år].

Anna Wahlgren är mest känd för Barnaboken och för sina kontroversiella metoder för att få barn att sova hela natten. Hon är mor till nio barn, däribland Felicia Feldt som i januari 2012 kom ut med sin egen version av hur det var att växa upp med barnuppfostringsgurun som mor. barnuppfostran.

RELATERADE BÖKOR