Skoj med english och Klass 1 b

Skoj med english och Klass 1 b - Helena Bross | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Bross
DIMENSIONERA
10,32 MB
FILNAMN
Skoj med english och Klass 1 b.pdf
ISBN
5342505486300

BESKRIVNING

Öva engelska med kompisarna i klass 1b! En fylla i-bok med lekfulla övningar sammanställda av Helena Bross på rätt nivå för alla nyfikna nybörjarläsare. För dig som tycker om att rita, klura och skriva och vill upptäcka engelska på ett lätt och kul sätt!Här presenteras färger, frukter, djur, kläder och mycket annat. Du kan leta och para ihop ord och bild, fylla i rätt färg eller dra streck och se vem i klassen som har vilket djur. Bli en hejare på räkneorden och fyll i den bokstav som saknas. Lek och upptäck engelska i en riktig fylla i-bok med hårda pärmar!Pröva också: Bokstavs-skoj med Klass 1b och Siffer-skoj med Klass 1b.

Bokstavs-skoj Helena Bross Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

Totalbetyg ... Köp 'Skoj med english och Klass 1 b' nu. Öva engelska med kompisarna i klass 1b! En fylla i-bok med lekfulla övningar sammanställda av Helena Bross på rätt Fyll i den bokstav som fattas, leta och para ihop stora och små bokstäver och ringa in bokstäverna i ditt namn.

RELATERADE BÖKOR