Nya fräscha LCHF : lev livet lite grönare

Nya fräscha LCHF : lev livet lite grönare - Elisabeth Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elisabeth Johansson
DIMENSIONERA
12,34 MB
FILNAMN
Nya fräscha LCHF : lev livet lite grönare.pdf
ISBN
4325299084113

BESKRIVNING

Mer grönsaker och mindre rött kött. Men med samma effekt på vikten och välbefinnandet. Där har du nya fräscha LCHF. Receptvirtuosen Elisabeth Johansson har skapat 60 recept som får det att vattnas i munnen på alla som vill njuta och må bra. Låt dig inspireras av de vackra bilderna som tagits av Wolfgang Kleinschmidt, en av landets främsta matfotografer.Rätterna är enkla att laga även för ovana hemmakockar och passar hela familjen.

Eko/miljö 5 juni, 2013. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Välkomna till Sveriges största litterära magasin! Lchf - Shopping Lchf - Köp och Sälj (1) Lchf - Shopping (521) Hittade 521 produkter.

RELATERADE BÖKOR