Emily Dickinson och vulkanerna

Emily Dickinson och vulkanerna - Josefin Holmström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Josefin Holmström
DIMENSIONERA
9,55 MB
FILNAMN
Emily Dickinson och vulkanerna.pdf
ISBN
5029998350744

BESKRIVNING

"Det här är en bok om min Emily Dickinson, och om vad det innebär att läsa henne idag. Utgångspunkten är den fråga som genomsyrar det mesta som skrivits om Dickinson: hur kan man vilja det liv som hon valde?Om man ägnar sitt liv åt att skriva och kanske till och med misstänker att man är bra på det, vill man då inte dela sitt skrivande med någon? Hur kan man vilja detta isolerade liv, livet bakom en skärm, oåtkomlig i sin elektriska storm, förnekad den älskades famntag och den besvarade kärlekens reparativa och generativa kraft?För den skrivande kvinnan - för den här skrivande kvinnan som är jag - finns det en rädsla att bli som Emily Dickinson, eller som det jag föreställer mig att Dickinson var - det vill säga ensam.Det här kan därmed inte undgå att vara en bok som åtminstone delvis handlar om konsten och ensamheten, eller kvinnan och ensamheten. Jag tänker mycket på ensamma kvinnor, författare eller ej."Josefin Holmström

Det finns minst tre vulkaner i hennes liv, skriver Josefin Holmström i sin nya bok: Vesuvius som under 1800-talet hade återkommande utbrott och blev en symbol för det amerikanska inbördeskriget. Gz Dickinson, Emily Lz Dickinson, Emily Finns på följande bibliotek 11 av 18 exemplar finns att låna, 1 exemplar under inköp Emily Dickinson och vulkanerna Josefin Holmström (Inbunden) Tipsa en vän 219 kr Antal. Lägg i varukorgen.

Det är en bok om "min" Emily Dickinson, skriver Josefin Holmström, och ringar samtidigt in den lösa genren. Alla har sin version av poeten, det är egentligen bara den man kan skildra. Varmt välkommen till Söderbokhandeln på fredag 25/10 kl.

RELATERADE BÖKOR