Elkrafthandboken. Elmaskiner

Elkrafthandboken. Elmaskiner - Alf Alfredsson, Karl Axel Jacobsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alf Alfredsson, Karl Axel Jacobsson
DIMENSIONERA
9,52 MB
FILNAMN
Elkrafthandboken. Elmaskiner.pdf
ISBN
9884766381629

BESKRIVNING

Elkrafthandboken är ett verk i tre delar som behandlar elproduktion, distribution, elanvändning, mätteknik och elmaskiner. Den är ett referensverk inom det elkrafttekniska området och ett lämpligt utbildningsmaterial på högskolenivå och annan högre teknisk utbildning.De tre delarna är: Elmaskiner och elektriska drivsystem, Elkraftsystem 1, Elkraftsystem 2.Läs merI Elmaskiner och elektriska drivsystem behandlas bland annat transformatorer, synkron- och asynkronmaskiner, likströmsmaskiner, andra maskintyper, strömriktare och elektriska drivsystem.Nyheter för denna reviderade upplaga inkluderar:- Genomräknade dimensioneringsexempel i kapitlen.- Övningsuppgifter i varje kapitel med svar och anvisningar i slutet av boken.- Ett uppdaterat och utökat kapitel om standarder och EU-direktiv.- Uppdaterade, kompletterade och utökade kapitel om transformatorer", strömriktare och elektriska drivsystem.- Ny modern formgivning och fler foton.Om författarnaAlf Alfredsson är civilingenjör inom elektroteknik och har under många år arbetat med produktutveckling och företagsanpassad utbildning på elkraftområdet. Han är författare till mer än ett dussin böcker.Karl Axel Jacobsson är ingenjör med elkraftteknisk lärarutbildning från KTH. Han har tidigare verkat inom gymnasie- och högskolan och även som konsult inom industrin. Mångårig läroboks- och fackboksförfattare.

Best.nr 47-11437-5 Tryck.nr 47-11437-5. 9789147114375c1c.indd 1.

9789147114375c1c.indd 1. 25/05 ... Elkrafthandboken Elmaskiner (Inbunden, 2003) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 1 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Elkrafthandboken är ett verk i tre delar som behandlar elproduktion, distribution, elanvändning, mätteknik och elmaskiner.

RELATERADE BÖKOR