Hjärna i förskolan : vägen till barns lärande och utveckling

Hjärna i förskolan : vägen till barns lärande och utveckling - David Edfelt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Edfelt
DIMENSIONERA
6,45 MB
FILNAMN
Hjärna i förskolan : vägen till barns lärande och utveckling.pdf
ISBN
7998002530055

BESKRIVNING

Boken Hjärna i förskolan handlar om barnets och hjärnans utveckling – hur hjärnan fungerar, utvecklingen av hjärnans funktioner och hur vi kan förstå våra olikheter. På ett begripligt sätt har författaren David Edfelt placerat kunskap om hjärnan i en förskolekontext. Några av bokens teman är anknytning, socialt samspel, känslor, lek och lärande samt funktionsnedsättningar.Ett barns handlingar styrs av erfarenheter, förmågor, färdigheter och de krav som ställs. Hjärnan reglerar handlingarna, men också tankar och känslor. Under förskoletiden formas hjärnan av allt barnet gör och är med om. Som pedagog är du med och påverkar denna utveckling. Genom större förståelse för hur hjärnan fungerar kan du bidra till en miljö som främjar barnets utveckling, där mer lärande sker samtidigt som barnet mår bättre.Lättillgänglig fakta varvas med praktiska tips. Du får dessutom, genom en fiktiv förskola, följa syskonen Alice och William och deras kompisar, vars hjärnor växer och formas av händelser och upplevelser. Boken avslutas med ett studiematerial som kan användas som diskussionsunderlag för att förbättra arbetet i din förskola.Hjärna i förskolan innehåller fantastiska illustrationer av Helena Shutrick.Författaren David Edfelt är psykolog och arbetar med handledning och utbildning, bland annat på Specialpedagogiska institutionen vid Stockholms universitet. Han har en bakgrund i arbetet med barn och ungdomar med inlärningssvårigheter och neuropsykiatrisk problematik. David Edfelt har även skrivit boken Utmaningar i förskolan – att förebygga problemskapande beteenden.

Skickas inom 2-5 vardagar. Köp Hjärna i förskolan : vägen till barns lärande och utveckling av David Edfelt på Bokus.com. Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

Under förskoletiden formas hjärnan av allt barnet gör och är med om. I den nya boken Hjärna i förskolan - vägen till barns lärande och utveckling visar psykolog David Edfelt hur förskolan kan använda kunskapen om hur hjärnan fungerar och ... Den lärande hjärnan om barns minne och utveckling av Torkel Klingberg (Bok) 2011, Svenska, För vuxna Boken beskriver några av de processer som sker i hjärnan under barndomen, bl.a.

RELATERADE BÖKOR