Ljusfolket : livet på andra sidan

Ljusfolket : livet på andra sidan - Benny Rosenqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Benny Rosenqvist
DIMENSIONERA
5,46 MB
FILNAMN
Ljusfolket : livet på andra sidan.pdf
ISBN
4062213364930

BESKRIVNING

Är du rädd för att dö? Lugn. Det är inte farligt. Ljusfolket är boken som ger tröst både till den som är rädd för att dö och rädd för att leva.Mediet Benny Rosenqvist har varit över på andra sidan. Han har åkt genom tunneln av ljus. Hört den himmelskt ljuvliga musiken. Känt energierna. Benny har träffat ljusfolket.2009 gav han ut en bok som fick just titeln Ljusfolket om mötet med dem som lever på andra sidan. De som lämnat oss och rest mot ljuset. Boken blev en succé och den mest älskade av alla böcker Benny skrivit genom åren. Just därför att den blev en tröst för så många. Ljusfolket är efterfrågad. Den har länge varit slutsåld i butikerna och sönderläst på biblioteken. Därför kom den, lagom till 2017 års Bokmässa, i en ny och uppdaterad nyutgåva!Det finns ingen död, skriver Benny i boken. Det finns bara en ny början. Vi mister aldrig någon. Vi ses alltid igen. Ljusfolket är en handbok till livet efter detta. En stor resa till andra sidan.Så här skriver Benny i förordet:Nyligen fick jag den här kommentaren från en kvinna: Jag får inte tag i Ljusfolket och nu undrar jag vart jag ska vända mig. Jag tänkte att alla gästerna skulle få en bok med sig hem, den dag jag blir begravd. Det skulle ge dem tröst. Så du som sa detta nu kommer boken att finnas igen!

Benny har träffat ljusfolket. 2009 gav han ut en bok som fick just titeln Ljusfolket om mötet med dem som lever på andra sidan.

Livet tar inte slut när vi dör, våra själar lever vidare på andra sidan och när vi är redo återföds vi till jorden. Ljusfolket Ljusfolket är Rosenqvist & Carlqvists första bok tillsammans, med undertiteln Andra sidan - så funkar det. Hur ser det då ut på den andra sidan? Enligt Rosenqvist, som är den som står för visionerna medan Carlqvist står för nedtecknandet, är det idel ljus och kärlek. Ljusfolket av Rosenqvist, Benny: I sin bästsäljande självbiografi Överlevaren berättade han om sin tragiska uppväxt och om hur han fick den mediala gåva som skulle komma att förändra hans liv.

RELATERADE BÖKOR