Jag är Annelie : bruten tystnad

Jag är Annelie : bruten tystnad - Annelie Wessman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annelie Wessman
DIMENSIONERA
8,66 MB
FILNAMN
Jag är Annelie : bruten tystnad.pdf
ISBN
9521417736559

BESKRIVNING

När Annelie var barn, blev hon såld av sin mamma till flertalet män, eller låt oss benämna dem för vad de är - pedofiler. I den här boken får vi ta del av hennes minnesbilder kring övergreppen, dess konsekvenser, och vad som sker med en människa när närstående och samhället väljer att inte se. 2017 kollapsade Annelie, för att hon inte längre kunde bära sina minnesbilder och den skam hon svurit att bära i tystnad ända in i döden. Hon stod inför det faktum att hon måste välja att avsluta sitt liv eller berätta. Annelie valde att berätta och det här är hennes historia.”En viktig bok!”Gita Rajan, WONSA”Wow … Man vill skrika och gråta samtidigt. Annelies livsberättelse griper tag om hjärtat och är en stark påminnelse om varför vi måste kämpa för alla barns rätt till en barndom utan sexuella övergrepp.” TRESKABLINOLLAnnelie donerar delar av intäkterna från boken till organisationen; Treskablinoll, som startats av Elaine Eksvärd och Patrik Sjöberg.

Med Facebook kan du dela ditt liv med... Annelie Wessman finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Annelie Wessman och andra som du känner. ...

Inte lika "extremt" som du gjort under tio dagar men en variant upplever jag i min stuga i Skåne just nu. Här är mycket tystnad.

RELATERADE BÖKOR