Allt jag vet om kärlek

Allt jag vet om kärlek - Dolly Alderton | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dolly Alderton
DIMENSIONERA
12,32 MB
FILNAMN
Allt jag vet om kärlek.pdf
ISBN
7647982545656

BESKRIVNING

Fenomenet som sålt 400 000 exemplar i England!Allt jag vet om kärlek är en underhållande och insiktsfull, feministisk och rörande debut från Dolly Alderton, en en brittisk röst som av många kallats en Caitlin Moran för millenniegenerationen. Hon väver samman personliga berättelser, skarpa samtidsobservationer, listor och recept till en berättelse som kvinnor i alla åldrar kan känna igen sig i, om en tid i livet då allt fortfarande är odefinierat och hoppfullt.Att bli vuxen innebär att behöva möta både medgång och motgång, något som journalisten och författaren Dolly Alderton känner väl till. I sina kolumner i Sunday Times, Daily Telegraph och i sin succépodcast The High Low, har hon kastat sig huvudstupa ut i den digitala tidsålderns dejtingkultur. Hon beskriver starka vänskaper som de ser ut i början av vuxenlivet och kampen för att skapa en karriär och en plats i världen. I den här boken berättar hon ärligt och humoristiskt om hur hon blivit förälskad, men samtidigt inte älskat sig själv, om katastrofala fester med Rod Stewart-tema, om att bli dumpad och om att upptäcka hur viktiga ens vänner är när man försöker finna sin plats i tillvaron.Dolly Alderton, född 1989, är en brittisk prisvinnande journalist och skriver för flera av landets största tidningar. Hon vann National Book Awards 2018 i kategorin årets biografi och nominerades till både British Book Awards 2019 och Waterstones Book of the Year Award samma år.

Allt jag vet om kärlek är en roman om kärlek och förlust, längtan och närhet. Om ungdomsromanen "Allt jag vet om kärlek" av Katja Timgren och Kungliga Operan stänger men sänder föreställningar digitalt. Här finns inget ljud mån 16 mar kl 10.50. Allt jag vet om kärlek Författare: Katja Timgren.

Våra föräldrar, pojkvän, barn, husdjur, vänner etc. Dessa citat av kärlek visar de saker du behöver veta och se.

RELATERADE BÖKOR