Investeringskalkylering - Ett hjälpmedel vid beslutsfattande

Investeringskalkylering - Ett hjälpmedel vid beslutsfattande - Fredrik Brunes | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Brunes
DIMENSIONERA
11,40 MB
FILNAMN
Investeringskalkylering - Ett hjälpmedel vid beslutsfattande.pdf
ISBN
6321248057054

BESKRIVNING

Investeringskalkylering är arbetet med att bedöma investeringars lön­sam­het, det är sålunda ett hjälpmedel vid beslutsfattandet. Det kan vara för­­hållandevis små, men viktiga, privatekonomiska beslut eller enorma samhällsekonomiska beslut. Den här boken ger på ett handgripligt sätt en introduktion till arbetsgången vid investeringskalkylering – hur gör man?För att kunna besvara den frågan får man i boken lära sig:• vilka investeringsmetoder (beräkningssätt) som finns • hur antaganden om grundinvestering, in- och utbetalningar, avkastningskrav med mera ska göras • hur skatt, lån, inflation och osäkerhet bör beaktas • hur investeringskalkylering kan göras i kalkylprogram.Investeringskalkylering – Ett hjälpmedel vid beslutsfattande innehåller instuderingsfrågor med facit och tips på litteratur för den som vill förkovra sig ytterligare. Boken vänder sig till universitetsstuderande, främst inom företagsekonomi och industriell ekonomi, men även andra ingenjörsutbildningar kan vara betjänta av denna bok. Den kan också fungera som ett stöd för den som arbetar ute på företag och behöver utföra investeringskalkyler.

Det kan vara för ... vara ett värdefullt hjälpmedel vid beslutsfattande. I gruvindustrin är arbetet med att ta fram mineraler inte helt riskfritt och involverar stora risker för såväl människa som miljö.

Investering. Investeringsbedömning ... Investeringskalkylering.

RELATERADE BÖKOR