Borde man oroa sig för klimathotet?

Borde man oroa sig för klimathotet? - Staffan Mörner | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Staffan Mörner
DIMENSIONERA
7,1 MB
FILNAMN
Borde man oroa sig för klimathotet?.pdf
ISBN
1526066728446

BESKRIVNING

Oroar du dig för klimathotet? Kanske dina vänner, din familj eller dina barn gör det?I den här boken presenteras fakta om klimatet som varken media, politiker eller miljöorganisationer informerar om, men som du och dina närmaste borde känna till om ni verkligen vill ta klimathotet på allvar.Oron för klimathotet bygger på tre grundläggande påståenden:1) Global uppvärmning leder till katastrofala klimatförändringar som visar sig i form av exempelvis smältande isar, stigande havsnivå, fler och kraftigare oväder, mer torka och översvämningar och försurning av haven.2) 97% av alla klimatforskare är överens om att vi står inför ett allvarligt klimathot i form av global uppvärmning orsakad av människans ökade utsläpp av växthusgaser.3) Den globala uppvärmningen kan inte förklaras naturligt, och kan därför med stor säkerhet antas bero på människan.Dessa påståenden avses odiskutabla, och skeptiker betraktas närmast automatiskt som antivetenskapliga, okunniga, känslostyrda, ointelligenta, vilseledda, egoistiska, kurrupta eller rent av illasinnade. De kallas nedsättande för "klimatförnekare", och får sällan eller aldrig komma till tals på ett rättvisande sätt.Därför är det många som inte känner till de skeptiska argumenten. Men med tanke på den ångest, de stora kostnader och viktiga politiska beslut som klimathotet föranleder är det oerhört viktigt att inte bara följa med strömmen, utan att lyssna noga, ta reda på fakta och tänka själv.

Meda alla dessa faktorer förstår man att det inte är helt enkelt att skapa en serier på nästan 300 år. Ny bok 2020: Borde man oroa sig för klimathotet? https: ... Handbok för klimattänkare (pamflett) Utgiven av Stockholmsinitiativet, handbokfrtnkare1.1.

Klimatfrågan är inte ett hot mot mänskligheten och är inget att oroa sig för. Det finns andra miljöproblem som är viktigare att fokusera på." Vanorna förändras inte mer än marginellt på grund av klimatfrågan. Förstår man inte innehållet i boken, trots efterforskningar, och inte är förmögen att framföra de klaraste sambanden, bör man ge recension till en som kan det.

RELATERADE BÖKOR