För in de döda

För in de döda - Hilary Mantel | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hilary Mantel
DIMENSIONERA
3,2 MB
FILNAMN
För in de döda.pdf
ISBN
3892656525740

BESKRIVNING

I För in de döda, den andra delen i den trilogi som inleddes med succén Wolf Hall, skildrar Hilary Mantel en av de mest mytomspunna och skrämmande episoderna i den engelska historien: Anne Boleyns undergång. Hilary Mantel, som har en lång rad uppmärksammade romaner bakom sig sen debuten 1985, har tilldelats Englands mest prestigefyllda pris, Man Booker, för både Wolf Hall och För in de döda. Det är unikt i prisets historia.

Ärendet har lämnats till åklagare som bestämmer om åtal för vållande till annans död ska väckas. Namn åt de döda blev ett lyckosamt projekt där Sveriges släktforskare gemensamt levererade in cirka 80 procent av de saknade uppgifterna, över 1 miljon poster. Miljontals namn och andra uppgifter letades upp av flitiga släktforskare, i kyrkböcker och mantalslängder för inmatning i olika registerprogram och arbetet utmynnade i Sveriges dödbok 1947-2003 som kom ut i slutet av mars 2005. Istället för häftade utgåvor från Deadite Press blev det kvällslig bänkpress på c:a 400 inbundna sidor; stadig som en plommonpudding.

Finns i lager. Köp För in de döda av Hilary Mantel på Bokus.com.

RELATERADE BÖKOR