Hästens färger : genetik och historik

Hästens färger : genetik och historik - Bo Furugren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bo Furugren
DIMENSIONERA
5,65 MB
FILNAMN
Hästens färger : genetik och historik.pdf
ISBN
8351434932470

BESKRIVNING

Sedan första upplagan kom ut på Natur och Kultur/LTs förlag har det hänt mycket inom hästfärgernas genetik. Genetiken har kommit med många svar på sådant som tidigare varit okänt och nya färger har tillkommit. Det har varit många rapporter att läsa igenom och många hästar och hästbilder att titta på. De genetiska och biokemiska delarna i boken är uppdaterade, vilket har ökat och förstärkt bokens teoriavsnitt. En hel del teckningar är nygjorda och en hel del fotografier på hästar är nya. Kunskaper om hästens färger hos hästfolk är mycket större nu än när första upplagan kom ut. Frågor jag fått under mina föreläsningar hos hästavelsföreningar runt om i landet är också skäl till uppdateringarna. Jag vill tacka hästägare och andra som hjälpt mig att fotografera deras hästar och hjälpt mig med bilder på hästar. Tack också till min före detta kollega på SLU (Sveriges lantbruksuniversitet) Lennart Salomonson, som hjälpt mig med rapporter, och min kusin Kjell Carlsson som hjälpt mig med skanning av diabilder. Till sist vill jag tacka min hustru, husdjursagronom och agronomie dr Ingrid Ternrud, som varit bollplank och kommit med goda idéer, förbättringsförslag, hjälpt mig med faktasökning och läst manus. Bo Furugren 2020

Normalpris 354:-Icke-medlem 354:- ... Som andra hästar behärskar de skritt, trav och galopp men utöver det kan du på en islandshäst också prova gångarterna tölt och pass, ... Antingen är det feomelanin eller eumelanin som ger hästens päls dess färg.

Här berättas om myter, föreställningar och historik kring hästens färger. Hästens färger av Bo Furugren . Vad? Boken "Hästens färger: genetik och historik".

RELATERADE BÖKOR