Min mandala - målarbok

Min mandala - målarbok - Maria Ljungeld | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Ljungeld
DIMENSIONERA
9,82 MB
FILNAMN
Min mandala - målarbok.pdf
ISBN
7646504736113

BESKRIVNING

Handritade mandalas du aldrig sett maken till förut!Mandala är en populär form av kreativ mindfulnessterapi. I målarboken MIN MANDALA frångår illustratören standardformatet och skapar fantasifulla verk av allt från ugglor till elgitarrer. För den som tröttnat på den traditionellavarianten blir detta en rolig utmaning.Ge dig hän med sprakande färger eller ljuva pasteller och färglägg dina egna mästerverk! Bokens layout ger digmöjligheten att måla tillsammans med en vän. Längst bak i boken får du även chansen att rita dina egnamandalas efter runda mallar.Maria Ljungeld är en finlandssvensk illustratör som arbetar under namnet BlackWhiteMustard. Hennes kreativa och galet fantasifulla mandalas blir ofta uppmärksammade i sociala media.

Att koppla av med en målarbok är ett spirituellt och lugnande nöje där man kan försvinna in i timmar med att färglägga och skapa de mest fantastiska mandalor. Symmetri eller kaos? 28 nyanser av blått som vandrar in mot ett center fyllt av rosa? Känn den helande kraften i Magiska Mandala Målarbok.

Varje mönster går vanligtvis runt hela cirkeln i en cirkulär, kvadratisk eller annan geometrisk figur. Att färglägga mandala hjälper till att balansera kroppens energier, ökar din självkännedom och utvecklar din skaparförmåga.

RELATERADE BÖKOR