Min mandala - målarbok

Min mandala - målarbok - Maria Ljungeld | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Ljungeld
DIMENSIONERA
12,37 MB
FILNAMN
Min mandala - målarbok.pdf
ISBN
3295449477950

BESKRIVNING

Handritade mandalas du aldrig sett maken till förut!Mandala är en populär form av kreativ mindfulnessterapi. I målarboken MIN MANDALA frångår illustratören standardformatet och skapar fantasifulla verk av allt från ugglor till elgitarrer. För den som tröttnat på den traditionellavarianten blir detta en rolig utmaning.Ge dig hän med sprakande färger eller ljuva pasteller och färglägg dina egna mästerverk! Bokens layout ger digmöjligheten att måla tillsammans med en vän. Längst bak i boken får du även chansen att rita dina egnamandalas efter runda mallar.Maria Ljungeld är en finlandssvensk illustratör som arbetar under namnet BlackWhiteMustard. Hennes kreativa och galet fantasifulla mandalas blir ofta uppmärksammade i sociala media.

Köp boken Min mandala - målarbok av Maria Ljungeld (ISBN 9789163612558) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Sedan jag skrev inlägget har många målarböcker sålts slut på förlagen och nya har tillkommit därför har jag nu uppdaterat det. I detta inlägg tar jag bara med böcker som kommit ut senare än när… 2020-jan-14 - Utforska kickilindells anslagstavla "mandalas" på Pinterest.

RELATERADE BÖKOR