Lätta fakta om stenåldern

Lätta fakta om stenåldern - Jerome Martin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jerome Martin
DIMENSIONERA
11,10 MB
FILNAMN
Lätta fakta om stenåldern.pdf
ISBN
5768488518305

BESKRIVNING

Ny del i serien Lätta fakta! Om stenåldern. När var stenåldern? Vad åt folk och hur bodde de? Vilka verktyg behövde man och hur tillverkades de? Detta och mycket mer berättas om i boken.

Här finns fotografier av föremål som knivar och smycken liksom teckningar som visar hur livet på järnåldern kan ha sett ut. Lätta fakta om stenåldern av Jerome Martin (Bok) Pris: 89 kr. Inbunden, 2016.

Beräknad leveranstid: 3-7 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg. Totalbetyg ... Stenåldern är den period i människans historia som inleds med att man börjar tillverka verktyg.Stenåldern är också den första tidsepoken enligt Thomsens treperiodsystem för Gamla världens förhistoriska tid.Namnet kommer av att de flesta av periodens skärande verktyg är av sten.

RELATERADE BÖKOR