Max och Maja. Den nya vännen

Max och Maja. Den nya vännen - Axel Scheffler | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Axel Scheffler
DIMENSIONERA
6,33 MB
FILNAMN
Max och Maja. Den nya vännen.pdf
ISBN
4268538179939

BESKRIVNING

En charmig berättelse om vänskap och om att leka tre.Max och Maja är på stranden och leker och har kul. De badar, gräver i sanden, leker med badbollen och en massa annat skoj! Så dyker Zack upp. Han och Max blir snabbt vänner. Fast de leker på ett annat sätt än vad Max och Maja brukar. Först känner sig Maja utanför men sedan händer något oväntat!Axel Scheffler är en av de mest framgångsrika illustratörerna i England just nu. Tillsammans med författaren Julia Donaldson har han bland annat gjort bilderböckerna om Gruffalon och många andra bilderböcker, prisbelönade och utgivna över hela världen. Axel Scheffler är född och uppvuxen i Tyskland men bor sedan många år i London.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Max och Maja är på stranden och leker och har kul.

Den nya vännen av Axel Scheffler. Inbunden, Finns i lager, 134 kr.

RELATERADE BÖKOR