Kompisar Kompisböcker, 10 titlar

Kompisar Kompisböcker, 10 titlar - Linda Palm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Palm
DIMENSIONERA
8,74 MB
FILNAMN
Kompisar Kompisböcker, 10 titlar.pdf
ISBN
9678481907199

BESKRIVNING

Kompisar Kanin och Igelkott är bästa vänner, men ibland kan även vänner bli ovänner. I kompismaterialet hittar du berättelser om Kanin och Igelkott med utgångspunkt i situationer som de flesta barn känner igen från sin egen vardag.KompisböckerEn serie med tio små berättelser om Kanin och Igelkotts vardag. Med uttrycksfulla illustrationer och enkla texter presenteras tio olika teman. Exempelvis: Dela med dig, Prata om det och Säg förlåt. De tio kompisböckerna säljs samlade i en box.  Nyhet! Pussel som berättarLägg pusslet och berätta tillsammans. Kanin har med sig en fin, röd boll men vad är det som händer och varför blir det så? Vad händer till slut? Prata om händelseförloppet och uppmuntra barnen att komma med egna funderingar. Använd gärna berättelserna i de små kompisböckerna tillsammans med pusslet. Låt barnen plocka ut de små figurerna från pusslet och leka vidare. Kan de hitta på nya berättelser?Kompiskort (beställs separat)Använd Kompiskorten för att ge barnen redskap att förebygga och lösa konflikter. Kompiskort är ett paket med 10 kort i A3- format, innehållande färgglada illustrationer av de två kompisarna. Korten har samma teman som Kompisböckerna. På baksidan av korten finns förslag för olika aktiviteter som passar att göra till varje tema.  

Lägg till i favoritlistan. Köp 'Kompisar Kompisböcker baserade på Barnkonventionen, 10 titlar' nu. Kompisböcker baserade på Barnkonventionen Kompisböckerna är ett redskap i arbetet med Kompisböcker, 10 titlar Av Linda Palm.

Författare: Palm, Linda . Serien handlar om kompisarna Kanin och Igelkott och består av flera olika produkter: Tio små kompisböcker .

RELATERADE BÖKOR