Text & Stil : Om konsten att berätta med vetenskap

Text & Stil : Om konsten att berätta med vetenskap - Magnus Linton | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Linton
DIMENSIONERA
11,83 MB
FILNAMN
Text & Stil : Om konsten att berätta med vetenskap.pdf
ISBN
7845651922810

BESKRIVNING

Magnus Lintons bok om skrivkonsten, Text & stil, är lika generös som kunnigDN"Text & Stil är en härligt uppfriskande bok att läsa som väcker svår lust att skriva."SvDUtifrån mer än tjugo års erfarenhet som författare och redaktör delar Magnus Linton med sig av tips, strategier och reflektioner kring skrivandets hantverk och vad som gör en text stark, levande, rytmisk och intellektuellt omtumlande. Att skriva facklitteratur är en kombinationskonst med kraft att snabbt förändra kunskap och tänkande men vad är det som ska kombineras, med vilka redskap, på vilket sätt och med vilken ton?Boken vänder sig i första hand till forskare och experter som letar nya former för effektivt berättande, men egentligen till alla som i text hanterar fakta och kvalificerad kunskap och önskar en bredare publik journalister, utredare, lärare, redaktörer, rapportförfattare. Ett levande språk och effektivt berättande är färdigheter alla kan erövra. Text & Stil är en både seriös och rolig historia om det skrivna ordets förändrande möjligheter, men framför allt en inspirerande skrivhandbok i essäformat.Om tidigare böcker av Magnus Linton:Ett av de bästa populärvetenskapliga reportage jag har läst Lintons förening av forskning och människoöden drabbade av narkotikan borde nå en stor publik.Jenny Björkman, ResponsJag vet ingen annan svensk journalist som med samma lätthet som Magnus Linton kan röra sig mellan reporternärvaro, referat av akademiska läsefrukter och storpolitiskt resonemang: som en skicklig bilförare håller han stilen oavsett vägunderlag.Björn af Kleen, Sydsvenskan

Akademiliv lottar ut tre exemplar. Om konsten att berätta med vetenskap. Av Magnus Linton.

Alexandra Borg läser en handbok med intellektuell verkshöjd. Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se. Aktuellt.

RELATERADE BÖKOR