Patanjalis yoga sutras

Patanjalis yoga sutras - Patanjali | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Patanjali
DIMENSIONERA
3,4 MB
FILNAMN
Patanjalis yoga sutras.pdf
ISBN
6227708207496

BESKRIVNING

Yoga Sutras av Patanjali har uppnått status av att vara en av de viktigaste klassiska yogatexterna och Patanjalis definition av yoga är också en av de mest spridda. Han var den förste som metodiskt nedtecknade yogans urgamla och tidlösa kunskap i åtta klassiska steg. Med Patanjali införlivades yogan i den hinduiska traditionen som en av sex filosofiska vägar och fick sin tydliga indiska prägel. Yoga Sutras är en bok som lockar till eftertanke och ett måste i bokhyllan för varje sann yogafantast. Ett bra sätt att närma sig kunskapen är att läsa några sutror i taget. De är logiska i sin uppbyggnad och du kommer sakta förstå mer och mer. Patanjalis 196 klassiska sutror är varsamt tolkade och fint översatta till svenska av författaren Jan Fahleman. Han har under många decennier praktiserat meditation och yoga asanas samt tillämpat vissa av Patanjalis sutras. Han har sedan -70 talet studerat den vediska litteraturen och olika andliga mästare.”Då jag började mitt andliga sökande ville jag identifiera mig med de författare som jag läste.Det var dansken Martinus, Paul Brunton, Yogananda, Maharishi, Swami Muktananda och på senare tid Eckhart Tolle och Adyashanti.”Jan Fahleman, 2018.

Sadhana pada: Describes the eight steps to follow for spiritual evolution. This chapter is targeted toward the common person. The four chapters of Patanjali's Yoga-Sutra in a new, commented word-by-word translation by Dr.

Yet they contain the essence of practical wisdom, set forth in admirable order and detail. ...

RELATERADE BÖKOR