Identitet och gestaltning : Väckelseforskning i akademi och kyrka

Identitet och gestaltning : Väckelseforskning i akademi och kyrka - Hans Andreasson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Andreasson
DIMENSIONERA
11,41 MB
FILNAMN
Identitet och gestaltning : Väckelseforskning i akademi och kyrka.pdf
ISBN
4882432558405

BESKRIVNING

110-111, 2019. Till DiVA (ersätts av plugin) » Read more about: Placeholder: Författarinfo » Identitet Och Gestaltning - Väckelseforskning I Akademi Och Kyrka Bok.

Köp 50 för 183 kr / st - spara 20%. Väckelseforskning i akademi och kyrka" var det slutpunkten på en 25-årig forskningsinsats för att bättre förstå den kyrka och det sammanhang jag hade kommit in i. I boken berättar jag om hur forskningen kom att bli en viktig del av mitt personliga liv, om läsande och skrivande vid sidan av mina ordinarie arbetsuppgifter och med kortare perioder då jag på heltid kunde slutföra ... Identitet och gestaltning : väckelseforskning i akademi och kyrka ... Min varukorg.

RELATERADE BÖKOR