Nätterna på Winterfeldtplatz

Nätterna på Winterfeldtplatz - Elin Boardy | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Boardy
DIMENSIONERA
6,36 MB
FILNAMN
Nätterna på Winterfeldtplatz.pdf
ISBN
8596991892354

BESKRIVNING

Berlin, sent 20-tal – en plats och en tid som är livsbejakande men också farlig. Hit söker sig tjugoåriga Hedvig från Göteborg och i våningen på Winterfeldtplatz finner hon den fria tillvaro hon längtat efter. Här håller Heinz och Florian fester som aldrig tar slut. Här möts de avvikande, de revolutionära, de hämningslösa. Men på gatorna mullrar det, de brunas maktövertagande rycker allt närmare.Runt sig har Hedvig flera kärlekar: politiskt aktiva Mina som blir hennes bästa vän; den allvarlige Erwin med skador från kriget; brittiske Matthew, som skriver på en roman. Alla kommer de att ha stort inflytande på Hedvig, även om allt inte är så enkelt som det i förstone verkar. Var finns friheten och hur ser den ut?

Hit söker sig tjugoåriga Hedvig från Göteborg och i våningen på Winterfeldtplatz finner hon den fria tillvaro hon längtat efter. Mer information om Nätterna på Winterfeldtplatz; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett bibliotekskort i Härryda för att reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation.

Här håller Heinz och Florian fester som aldrig tar slut. Här ... För sin tredje roman, Mary Jones historia (2014) fick hon motta Tidningen Vi:s litteraturpris ("En sinnlig berättelse om systerskap, solidaritet, svek och kärlek").

RELATERADE BÖKOR