Smittans tid : en författares vittnesmål från pandemins frontlinje

Smittans tid : en författares vittnesmål från pandemins frontlinje - Paolo Giordano | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paolo Giordano
DIMENSIONERA
12,70 MB
FILNAMN
Smittans tid : en författares vittnesmål från pandemins frontlinje.pdf
ISBN
6328719104202

BESKRIVNING

"Första gången jag hör talas om det nya coronaviruset tänker jag: är det nu det händer?" Emma Frans Hur ska mänskligheten hantera coronakrisen? Och vilken framtid är det som tar vid?Från sin karantän i Italien skriver Paolo Giordano med skärpa och värme om hur viruset påverkar oss och hur vi som både samhälle och individer måste formera oss för att möta det. Genom att dra lärdomar från klimatförändringar, fake news och främlingsfientlighet visar Giordano vilka misstag som gjorts i krishanteringen, och hur vi kan arbeta tillsammans för att åstadkomma förändring internationellt. Smittans tid är ett vittnesmål från vår samtid och ett stridsrop för en ny global solidaritet i kölvattnet av pandemin.Med förord av Emma Frans.*Paolo Giordano är fysiker och författare. Hans romaner har publicerats på över trettio språk och han skriver regelbundet i Corriere della Sera. Giordanos artikel Smittans matematik , som publicerades i Italien i början av covid-19-utbrottet, delades mer än fyra miljoner gånger och hjälpte till att förändra den allmänna opinionen i smittspridningens tidiga skede.Smittans tid ges ut i över 20 länder samtidigt, och författaren donerar en del av sina intäkter till forskning om viruset.*Storslaget elegant, provocerande enkel, djupt drabbande. På blott en timme, mitt i denna svåra stund, har Giordano förstärkt det hopp jag känner för mänskligheten." Philippe Sands, författare och människorättsjurist

Med förord av Emma Frans. * Paolo Giordano är fysiker och författare.

Titelinformation; MARC-visning; Personnamn: Giordano, Paolo ; Titel och upphov : Smittans tid : en författares vittnesmål från pandemins frontlinje ; Uniform titel : Nel contagio ... Hylla: 614.4; Personnamn: Giordano, Paolo; Titel och upphov : Smittans tid : en författares vittnesmål från pandemins frontlinje; Utgivning, distribution etc. Smittans tid : En författares vittnesmål från pandemins frontlinje 4.03 301 5 Författare: Paolo Giordano Inläsare: Anja Lundqvist, Dennis Drosback Finns som ljudbok. Smittans tid : en författares vittnesmål från pandemins frontlinje mängd. Lägg i varukorg.

RELATERADE BÖKOR